Postet nga: Konflikti i Interesit

Pas raportimit të Drejtësia në Kosovë Haki Rugova do të gjykohet për konflikt interesi

Gjykata e Pejës e ka refuzuar kërkesën e nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugovës, i cili kishte që të hidhej poshtë akuza ndaj tij.

'O. Taka' e Sinan Kajtazit përfundon në Komisionin e MKRS-së për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Solisti i Trupës së Baletit Kombëtar të Kosovës, Sinan Kajtazi ka qenë pjesë e takimit ku është vendosur për fatin e projektit të tij. Kolegët ...

Kategorizimi i aktorëve në Teatrin Kombëtar në Kundërshtim me Ligjin për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Autoriteti përgjegjës i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS), i cili shqyrton pretendime për konflikt interesi në këtë ministri dhe institucionet vartëse të ...

Gati shtatë muaj pa u mbajtur seanca ndaj Haki Rugovës

Kanë kaluar gati shtatë muaj prej momentit kur Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë ndaj të parit të Istogut, Haki Rugova.

Haki Rugova sërish nuk paraqitet në gjykatë, shtyhet seanca ndaj tij

Seanca gjyqësore ndaj Haki Rugovës, në procesin gjyqësor për konflikt interesi është shtyrë sërish. Arsye e shtyrjes së seancës është udhëtimi zyrtar i ...

Haki Rugova nesër në gjyq

Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, pritet që nesër në orën 10:00 të paraqitet në Gjykatën e Pejës për t’u përballur me ...

Me 23 korrik gjykata pritet të jep verdiktin ndaj ministrit Valdrin Lluka, i akuzuar për konflikt interesi

Ministri i Zhvillimit Ekonomik sot është përballur sërish me gjykatën, pasi i njëjti po akuzohet për konflikt interesi.

Gjykata ende nuk e ka caktuar datën e gjykimit ndaj Haki Rugovës

Seanca e parë fillestare e gjykimit ndaj kryetarit të komunës së Istogut, Haki Rugova, i cili akuzohet për veprën penale “konflikt i interesit”, pas dy dështimeve ...