Postet nga: Konflikti i Interesit

Anëtari i bordit të Ndërmarrjes Publike Banesore në konflikt të mundshëm të interesit

Mos-pajtimet rreth projektit të ndërtimeve në vlerë 120 milionë euro kanë quar në shkarkimin dhe më pas emërimin e bordit të Ndërmarrjes Publike Banesore të komunës së ...

Teatri Kombetar

Antikorrupsion konstaton konfliktin e interesit të ish-udhëheqësit artistik të Teatrit Kombëtar

Agjencia Kundër Korrupsionit e ka nxjerrë në konflikt interesi Adrian Morinën, aktor në trupën rezidente të Teatrit Kombëtar të Kosovës. Sipas AKK-së, Morina ka kryer ...

Vështirësi në parandalimin e konfliktit të interesit

Në vitin 2018, Kuvendi i Kosovës e miratoi Ligjin për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik.

Përsëri protestojnë kandidatët për studimet e doktoratës, nuk pranojnë të ritestohen

Kandidatët e pranuar për studime të doktoraturës në Fakultetin Ekonomik dhe Mjekësisë, kanë protestuar përsëri në oborrin e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës “...

Zenun Elezaj tregon pse nuk dha dorëheqje pasi iu ngrit aktakuzë

Në debatin 'Jeta në Komunë' përballë Jeta Xharrës ishte i ftuar kryetari i Klinës, Zenun Elezaj. Elezaj u ballafaqua me zotimin e tij të dhënë ...

Pas raportimit të KALLXO.com, AKK e detyron Milazim Gjocajn të heqë dorë nga pozita e dekanit

Pas raportimit të rastit nga zyra ligjore e Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese - BIRN, Agjencia Kundër Korrupsion e ka detyruar Drejtorin e Departamentit Shëndetësor të Burgjeve ...

Antikorrupsioni nxjerr vendime për konflikt interesi për tre ish- anëtarë të Këshillit Drejtues të Qendrës Kinematografike

Tre ish- anëtarë të Këshillit të kaluar Drejtues të Qendrës Kinematografike të Kosovës; Fetah Pçarizi, Brikena Mulliqi dhe Yll Çitaku janë hetuar’nga Agjencia Kundë...

Konflikti i interesit, dekani i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës detyrohet të japë dorëheqje nga OJQ-të

Agjencia Kundër Korrupsion kishte hasur në një konflikt interesi te dekani i Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Agron Beka.