Postet nga: konfiskimi i pasurisë

Mbretëria e Bashkuar e gatshme për të mbështetur Kosovën në luftën kundër pastrimit të parasë

Ka filluar punëtoria dy ditore “Pastrimi i parave/konfiskimi i pasurisë”, e cila është organizuar nga Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovë...

Komenti i ditës: Komandant Remi kërkon konfiskim të pasurisë së krimit

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës dhe komandati i UÇK-së për zonën e Llapit, Rrustem Mustafa-Remi ka kërkuar që qeveria e re të vendos si “...

 Tahiri: Jemi të vendosur për konfiskimin e secilës pasuri të fituar me krim e korrupsion

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka pritur sot në takim u.d. Shefin e EULEX-it,  Bernd Thran me të cilin kanë biseduar për bashkëpunimin e institucioneve të ...

Rezultate minimale në konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Organet përgjegjëse në Kosovë kanë shënuar rezultate minimale në aspektin e konfiskimit të pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme.

Mësohet data kur do të vendoset për pasurinë e 'Burdushit'

Gjatë ditës së nesërme pritet të mbahet seanca gjyqësore për shqyrtimin e konfirmimit të ndalimit të përkohshëm( sekuestrimin) të pasurisë së mjekut popullor, Hysri ...

Prokuroria ia sekuestroi 2 milionë e 600 mijë euro 'Burdushit'

 Prokuroria Themelore në Prizren, në bazë të informacioneve dhe dëshmive të arsyeshme, si dhe në bashkëpunim me Gjykatën Themelore në Prizren dhe në koordinim me Policinë e ...

Kuvendi miraton ligjin për konfiskimin e pasurisë, përshëndet BE

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar sonte projektligjin për kompetencat e zgjeruara në Konfiskimin e Pasurisë dhe një numër ligjeve tjera që kanë të bë...

Komisioni për Integrime Evropiane nuk e kaloi Projektligjin për konfiskim të pasurisë, e miratoi atë për Sinjalizuesit

Komisioni për Integrime Evropiane në mbledhjen e sotme nuk është pajtuar me ndryshimet e Projektligjit për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë, por u tregua unanim ...