Postet nga: Konferenca

Festivali ‘Hardh Fest’ shpalos programin, sjell në Kosovë këngëtarin amerikan Kip Winger

Festivali i vjeljes së rrushit, “Hardh Fest” do të mbahet më 2, 3 dhe 4 shtator në Rahovec.

Në nëntor shënohet 50-të vjetori i standardizimit të gjuhës shqipe

Këtë vit shënohet 50 vjetori i standardizimit të gjuhës shqipe.

BIRN organizon konferencën e nivelit të lartë për Ditët e Energjisë së Gjelbër 2022

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  - BIRN sot ka organizuar konferencën e nivelit të lartë në kuadër të aktiviteteve për Ditët e Energjisë së Gjelbë...

Shpaloset programi i ‘Manifesta 14’, 100 ditët e Prishtinës në qendër të vëmendjes botërore

“Manifesta 14” ka shpallur sot programin konceptual të Bienales Nomade Evropiane, e cila do të mbahet nga 22 korriku deri më 30 tetor 2022 në Prishtinë.

Konferenca e BIRN-it për lajmet e rreme, sfidat dhe rëndësia e verifikimit të fakteve

Organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) në partneritet me Internews Kosova dhe me FindBug, në Prishtinë të hënën u mbajt konferenca për shënimin ...

FDHK: Pengesa të shumta në dënimin e krimeve të luftës, më 2021 vetëm një aktakuzë

Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë ka mbajtur sot konferencën “Pengesat aktuale në procedimin e krimeve të luftës në Kosovë”, në të cilën u ...

AGK mbanë konferencën 'Luftimi i dezinformatave me bazë gjinore'

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka organizuar konferencën “Luftimi i dezinformatave me bazë gjinore”.

Presidentja Osmani takoi kryeministrin e Libanit, Najib Mikati

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, në margjina të Konferencës së Sigurisë në Mynih (MSC) është takuar me kryeministrin e Libanit, Najib Mikati.