Postet nga: Konferenca

VIDEO - Gazetarët bojkotojnë konferencën e Muratit e Nagavcit, shkak vonesa e tyre

Ministri i Financave, Hekuran Murati dhe Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci u vonuan 40 minuta në konferencën e paralajmëruar, prandaj gazetarët vendosën që ta bojkotojnë kë...

Akademik Qosja: Kongresi i Drejtshkrimit varrosi përpjekjet për ndarjen e shqiptarëve në dy kombe

Kongresi i Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe i mbajtur në Tiranë në nëntor të 1972-ës i dha fund përpjekjeve të Serbisë për të ndarë popullin shqiptar ...

Në Prishtinë shënohet 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Organizuar nga Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë po mbahet sot në Prishtinë konferenca shkencore, "Shqipja standarde sot".

IBA dhe ‘Manifesta 14’ po mbajnë konferencë në Prishtinë

Me rastin e Konferencës dhe Asamblesë së Përgjithshme të nëntë të Shoqatës Ndërkombëtare të Bienaleve (International Biennial Association -IBA), organizuar nga “Manifesta 14” ka nisur ...

Artisti gjerman po mbante konferencë në Prishtinë, habitet kur ndalet rryma

Galeria Kombëtare e Kosovës organizoi sot një konferencë për media lidhur me Ekspozitën Ndërkombëtare “Çmimi Muslim Mulliqi”, ku pak para fillimit të saj, në ...

Festivali ‘Hardh Fest’ shpalos programin, sjell në Kosovë këngëtarin amerikan Kip Winger

Festivali i vjeljes së rrushit, “Hardh Fest” do të mbahet më 2, 3 dhe 4 shtator në Rahovec.

Në nëntor shënohet 50-të vjetori i standardizimit të gjuhës shqipe

Këtë vit shënohet 50 vjetori i standardizimit të gjuhës shqipe.

BIRN organizon konferencën e nivelit të lartë për Ditët e Energjisë së Gjelbër 2022

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  - BIRN sot ka organizuar konferencën e nivelit të lartë në kuadër të aktiviteteve për Ditët e Energjisë së Gjelbë...