Postet nga: Koncertet

Koncerti i evropianëve të rinj mbylli edicionin e 22-të të Festivalit ‘ReMusica’

Koncerti i Orkestrës së të Rinjve të Bashkimit Evropian ka mbyllur mbrëmjen e së martës edicionin e 22-të të Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës, "ReMusica”, ...

Nis edicioni i 22-të i Festivalit ‘ReMusica’

Edicioni i 22-të i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës, “ReMusica”, ka nisur mbrëmë në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.

‘ReMusica 2023’ me mesazhe për kujdes të shëndetit mendor

Edicioni i 22-të i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës, “ReMusica” do të mbahet prej 3 deri më 23 maj 2023 në Prishtinë.

Filharmonia e Kosovës mban dy koncerte këtë javë në Portugali

Kori dhe Orkestra e Filharmonisë së Kosovës do të prezantohen me dy koncerte në Portugali gjatë kësaj jave. Një koncert do ta ketë sot në Lisbonë, ndër ...

Më 9 maj nis edicioni i 12-të i 'Chopin Piano Fest'

Të hënën e ardhshme në Prishtinë do të nis edicioni i 12-të i festivalit "Chopin Piano Fest, Prishtina 2022”.

Ansambli Popullor i Shqipërisë me turne në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor Kosovë-Shqipëri për 2022, Ansdambli Komëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore i Shqipërisë do të ...

Sot nis Festivali ‘ReMusica’

Me moton “The Sound Of Change” nis sot në Prishtinë, edicioni i 21-të i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës, “ReMusica”.

Të mërkurën nis ‘Peja Jazz II’

Për herë të dytë, më 15, 16 dhe 17 dhjetor 2021, do të mbahet seria e koncerteve të muzikës xhez, “Peja Jazz”.