Postet nga: komunitetet

ADMOVERE: Gjysma e nxënësve të komuniteteve nuk e kanë ndjek mësimin online

ADMOVERE ka publikuar raportin për komunitetet rom, ashkalinjë dhe egjiptian gjatë kohës së pandemisë COVID-19.

Kurti: Në ditën kur u votua Qeveria, Thaçi i ftoi minoritetet të shkonin në Brezovicë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka deklaruar se presidenti Hashim Thaçi më 3 shkurt, në ditën kur u votua Qeveria, ka tentuar t’i bindë deputetët e pakicave ...

OSBE: Nxënësit e komuniteteve joshumicë në Kosovë vazhdojnë të bojkotojnë mësimin

Misioni i OSBE-së në Kosovë sot publikoi raportin e vlerësimit të cilësisë së arsimit parauniversitar pra për komunitetet joshumicë në vend, përmes të cilit u diskutua ...

OSBE lanson raport për qasjen e komuniteteve në arsim

Misioni i OSBE-së sot nga ora 11:00 do të lansojë një raport, i cili bën vlerësimin e cilësisë së arsimit parauniversitar për komunitetet jo-shumicë në Kosovë.

Shkolla e Muzikës ‘Amadeus’ mban koncert për Festën e Flamurit

Shoqata e Artistëve të Vegjël dhe të Rinj “Amadeus” në bashkëpunim edhe me shkollën e Muzikës “Amadeus” në Prishtinë kanë organizuar të shtunën koncert ...

KOSID mban tryezën 'Përfshirja e parimeve të zhvillimit të qëndrueshëm brenda komuniteteve'

Konsorciumit Kosovar të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), mban diskutimin publik me temën "Përfshirja e parimeve të zhvillimit të qëndrueshëm ...

Romët, ashkalitë dhe egjiptasit me mundësi të kufizuara

Në Zyrën e UNDP-së në Kosovë është diskutuar për romët, ashkalitë dhe egjiptasit, të cilët thuhet se përballen me qasje të kufizuar në mundësi ...

Presidenti Thaçi Kërkon Pajtim Ndëretnik në Kosovë

“Ne mjaft kemi vuajtur prej urrejtjes e konfrontimeve, prandaj secili duhet të shikojë nga e ardhmja zhvillimore. Të gjithë duhet të fokusohemi që të ndodh pajtimi ndëretnik në Kosovë, ...