Postet nga: Komunat veriore të Kosovës

Hapen zyrat kadastrale në komunat e veriut të Kosovës

Pas 24 viteve, sot janë funksionalizuar shërbimet kadastrale me hapjen e zyrave komunale kadastrale në Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan, si dhe është rifunksionalizuar zyra në Komunën e  ...

DnV: Rrethanat aktuale nuk mundësojnë zgjedhje të lira dhe të drejta në veri

Organizata joqeveritare Demokracia në Veprim (DnV) ka vlerësuar se rrethanat aktuale nuk mundësojnë zgjedhje të lira dhe të drejta në katër komunat në veri të vendit që ...

Kryetari i KQZ-së tregon nëse Lista Serbe do të lejohet të marrë pjesë në zgjedhjet e prillit në komunat në veri

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, ka folur për organizmin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në katër komunat në veri të Kosovës, të cilat pritet ...

Zv/drejtori i Policisë për Rajonin e Mitrovicës së Veriut: Nuk kemi asnjë vendim të Qeverisë për kufizim të lëvizjes

Zëvendësdrejtori i Policisë Rajonale të Mitrovicës së Veriut, Besim Hoti, ka thënë se nuk ka pranuar asnjë vendim të Qeverisë, në lidhje me kufizim të lë...

KOSTT: Më 3 Mars Janë Ndërprerë Devijimet Ndaj Rrjetit Interkonektiv

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike (KOSTT) ka reaguar pas njoftimit të Rrjetit Europian të Operatorëve të Sistemit të Transmisionit për Energji Elektrike (ENTSO-E) ku ...