Postet nga: komunat e Kosovës

Në këto komuna u regjistruan rastet pozitive me coronavirus

82 raste pozitive me coronavirus janë konfirmuar sot pas më shumë se 400 mostrave të testuara në Laboratorin e Mikobiologjisë në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik.

Të infektuarit e sotëm me COVID-19 janë nga 12 komuna të Kosovës

49 raste pozitive me COVID-19 janë konfirmuar sot.

Vushtrria, Prishtina e Istogu me numra të lartë me të infektuar nga coronavirus

53 raste janë konfirmuar me coronavirus vetëm pas testimit të mostrave të marra gjatë ditës së sotme.

Në këto komuna u regjistruan 58 rastet me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar sot se 58 raste kanë dalë pozitiv me coronavirus.

Nga këto komuna janë 29 të infektuarit me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar sot për 29 raste të reja me COVID-19.

Tri komunat e prekura sot me COVID-19

Komuna e Vushtrrisë, ajo e Prizrenit dhe Malisheva janë tri komunat në të cilat janë konfirmuar 12 rastet e reja me coronavirus.

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

Asociacioni i komunave të Kosovës përmes një njoftimi në Facebook kanë kërkuar që faza e dytë e masave të shkurtohet.

Coronavirusi -Si e menaxhuan komunat shpërndarjen e ndihmave për nevojtarët

Që nga përhapja e COVID-19 më 13 mars në Kosovë që pasoi edhe me mbylljen e bizneseve, shumica e Komunave kanë ndarë mjete buxhetore për t’u dalë në ...