Postet nga: Komuna e Zvecanit

Komuna Zveçan i merr ‘lakmi’ Leposaviqit, ndanë rreth 5 mijë euro për telefona

Një javë më parë, në platformën elektronike të prokurimit “e-prokurimi”, komuna veriore e Kosovës, Zveçani, publikoi njoftimin për kontratë për blerjen e telefonave celularë.

Arrestohet pasi dëmtoi derën e dritaret e Komunës së Zveçanit

Një person është arrestuar nga policia në rrugën “Kral Milutin” në Komunën e Zveçanit.

I thyejnë shtëpinë, i vjedhin të holla dhe një palë këpucë

Një burrë i komunitetit serb nga fshati Banov Do i komunës së Zveçanit, ka raportuar në polici se disa persona të panjohur i kanë thyer derën e ...

Zveçan, arrestohet pasi theu xhamat e ndërtesës së komunës

Një qytetar është arrestuar, pasi ka thyer xhamat e ndërtesës së Komunës së Zveçanit.

Kompanitë e pa interesuara për tenderin për shpronësim në Zveçan

Komuna e Zvecanit nuk ka arritur të sigurojë ekspertizën e operatorëve ekonomik për hartimin e një elaborati për shpronësim në fshatin “Korilje” të kësaj ...

Zveçani Shpenzon Rreth 70 Mijë Euro për 2 ‘Super Vetura’

Komuna e Zveçanit ka shpenzuar 64 mijë e 500 euro për blerjen e dy veturave hibride.

Komunat Veriore i Besojnë OShP-së

Raporti i Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSHP) për vitin 2015 thotë se është rritur komunikimi në mes të këtij institucioni dhe autoriteteve kontraktuese të komunave me shumicë serbe ...

Aprovohet me Vërejtje Buxheti i Komunave Veriore

Ky komision miratoi buxhetin e Komunës së Gllogovcit, Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zubin-Potokut dhe Zveçanit.