Postet nga: komuna e vushtrrisë

Vaksinimi në Vushtrri, të moshuarit presin nëpër karrige dhe nën hijen e pemëve

Sot, në Komunën e Vushtrrisë ka rifilluar vaksinimi i personave mbi 65 vjeç.

Për pesë ditë pune, vetëm 32 euro shpenzime

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri po vazhdon të që bëjë publike çdo javë shpenzimet e zyrës së tij që nga marrja e mandatit.

Komuna e Vushtrrisë do të subvencionojë 200 të rinj për zhvillim të shkathtësive të buta

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka deklaruar se do të subvencionojnë 200 të rinj për zhvillim të shkathtësive të buta e aftësim për punë...

Ish zyrtari komunal në Vushtrri dënohet me gjobë nga Gjykata për ngacmim seksual ndaj një qytetareje

Në gusht të vitit të kaluar, një qytetare në Vushtrri kishte raportuar një rast të ngacmimit seksual nga një zyrtar komunal.

Komuna e Vushtrrisë me thirrje publike për financimin e projekteve në vlerë mbi 500 euro

Komuna e Vushtrrisë gjatë ditës së sotme ka shpallur thirrje publike për financimin e projekteve për qytetarët dhe Organizata Joqeveritare në vlerë mbi 500 euro në fushë ...

Arkitekti vushtrrias e quan "lajm të mrekulleshëm" vendimin e MAPL-së kundër rrënimit të objektit të ish-Gjykatës

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka refuzuar vendimin e Komunës së Vushtrrisë për rrënimin e ish-objektit të Gjykatës në këtë qytet.

Zona Ekonomike në Vushtrri përplas partitë politike

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë ka mbajtur sot mbledhje të jashtëzakonshme me vetëm një pikë të rendit të ditës, vendosjen e bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh.

Drejtoria e Inspektimeve në Vushtrri dënon me 300 euro barnatoren e cila nuk e mbajti orarin e kujdestarisë

Drejtori i Inspeksionit në Komunën e Vushtrrisë, Agron Perquku ka njoftuar se kanë shqiptuar gjobë prej 300 euro ndaj një barantore, pasi e njëjta nuk kishte respektuar orarin e ...