Postet nga: Komuna e Skenderajt

Mërgimtari nga Skenderaj dhuron 100 pako ushqimore për familjet në nevojë

Komuna e Skenderajt ka bërë të ditur se kanë pranuar 100 pako ushqimore për familjet në nevojë nga mërgimtari Ilir Hajzer Seferi, i cili punon dhe vepron në ...

Skenderaj, një nënë vetushqyese vendoset në banesë sociale

Një nënë vetushqyese nga Klina e Epërme e Komunës së Skenderajt është vendosur në banesë sociale.

Komuna e Skenderajt ndan 139 mijë euro për luftimin e pandemisë

Për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi, Komuna e Skenderaj në mbledhjen urgjente të Kuvendit Komunal ka ndarë 139 mijë euro.

Coronavirusi - Skenderaj, pastrohen dhe dezinfekton rrugët

Si masë parandaluese nga coronavirusi, Komuna e Skenderajt ka njoftuar se kanë pastruar dhe dezinfektuar rrugët në qytet dhe oborrin e QKMF-së.

Skenderaj - foto: kallxo.com

Skenderaj, mbyllet përkohësisht një lokal që shërbente 'shisha' për të miturit

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se Inspeksioni komunal ka gjobitur një lokal në këtë qytet pasi që ka shërbyer shisha për të miturit.

Nga 1 marsi, e diela ditë pushimi edhe në Skenderaj

Pas Komunës së Mitrovicës dhe Vushtrrisë, dita e diel pritet të jetë ditë pushimi edhe në Komunën e Skenderajt që udhëhiqet nga Bekim Jashari.

Skenderaj mbledh mbi 57 mijë euro për të prekurit nga tërmeti

Komuna e Skenderajt në bashkëpunim me bizneset e kësaj ane kanë mbledhur një shumë prej 57 mijë e 800 euro.

Komuna e Skenderajt fillon ndërtimin e një poligoni multifunksional sportiv

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se kanë filluar punimet për ndërtimin e një poligoni multifunksional, në të cilin përveç një hapësire sportive, ata paralajmërojnë edhe ...