Postet nga: komuna e shtërpcës

Spitali i Shtërpcës zhvlerësohet për 20%, s’u funksionalizua që nga viti 2012

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Spitali i Shtërpcës është zhvlerësuar për 20 për qind nga vlera totale, e cila ka qenë 1,647,257 euro.

Afër 3 milionë euro kushtuan, Shtërpca nuk i shfrytëzon banesat sociale

Edhe pse banesat sociale në Komunën e Shtërpcës janë përfunduar qysh prej para pesë vjetësh, ato kurrë nuk janë shfrytëzuar.

Komuna e Shtërpcës mban në depo pajisje mjekësore afër dy milionë euroshe

Komuna e Shtërpcës nuk po i menaxhon mirë pasuritë e veta. Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se pajisje mjekësore në këtë komunë mbahen në ...

A e ka humbur Prishtina 'Shtëpinë e Gurit' në Brezovicë?

'Shtëpia e Gurit' në Brezovicë, është shfrytëzuar nga Komuna e Prishtinës për t’ua mësuar kursin e skijimit nxënësve të shkollave fillore dhe ...

Shtërpcë, vidhen para në një kishë, një tjetre i dëmtohet dera

Dy raste, një vjedhje e rëndë dhe një rast tjetër për dëmtim prone, janë raportuar gjatë ditës së djeshme në Shtërpcë. 

Shtërpca, vendi i qytetarisë aktive dhe qeverisjes jo transparente

Komuna e Shtërpcës ka potencial për zhvillim e turizëm, por banorët e kësaj zone përballen me shumë telashe. Përveç problemeve të pë...

Komuna e Shtërpcës mban të papërdorura pajisje mjekësore në vlerë 461 mijë euro

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Shtërpcës mban të deponuara pajisje mjekësore në vlerë prej 461 mijë eurove.

Auditori gjen parregullsi në subvencionet e ndara nga Komuna e Shtërpcës

Zyra Kombëtare e Auditimit në Raportin për Komunën e Shtërpcës ka gjetur se kjo Komunë nuk ka arritur të sigurojë dëshmitë kthyese për ...