Postet nga: Komuna e Rahovecit

Komuna e Rahovecit hap tender për angazhimin e 33 këshilltarëve

Komuna e Rahovecit është treguar inovative në tenderin e hapur për punësimin e 33 personave, duke përdorë termin konsulent për secilën pozitë të kërkuar pë...

Qytetari nga Rahoveci pretendon se AKP ia shiti pronën e tij

Besnik Thaçit nga fshati Qifllak i Komunës së Rahovecit i ka dalë një problem me Agjencinë Kosovare të Privatizimit, pasi pretendon se AKP-ja ia ka shitur një bashkë...

Gjeodeti i Komunës së Rahovecit pranon akuzën për falsifikim të dokumentit zyrtar

Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë për falsifikim të dokumentit zyrtar ndaj Muharrem Metbalës, i cili sot ka pranuar fajësinë në Gjykatën e Gjakovës.

Smajl Latifi kërkon përkrahje urgjente nga Qeveria pas përmbytjeve në Rahovec

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka kërkuar përkrahje urgjente nga Qeveria për shkak të gjendjes së rëndë në këtë komunë nga pë...

Kryetari i Rahovecit fton qytetarët në debat publik

Komuna e Rahovecit ka njoftuar qytetarët se kryetari i Komunës, Smajl Latifi, pritet të mbajë debat publik.

Gjetjet e Auditorit në Rahovec, Smajl Latifi zotohet se do i zbatojë rekomandimet

Sot është mbajtur debati për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit në Rahovec me qëllim të rritjes së transparencës, llogaridhënies dhe menaxhimin e financave publike.

Pse nuk u pasurua me artefakte Muzeu i Rahovecit?

Qyteti i Rahovecit është një prej vendbanimeve më të vjetra të Kosovës, por historia e tij nuk është ruajtur edhe aq shumë. Rahoveci ka një muze, por nuk ka ...

Ali Zhuniqi: Në Rahovec një komplet me vezë është tenderuar 4 euro

Në emisionin e sotëm “Jeta në Komunë” i ftuar është kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.