Postet nga: komuna e podujevës

Zgjedhjet në Podujevë, shtrohen rrugët brenda oborreve

Në komunën e Podujevës ka filluar fushata për zgjedhjet e jashtëzakonshme të cilat do të mbahen më 15 mars. E bashkë me të kanë nis edhe disa ...

Komuna e Podujevës planifikon t'i shpenzojë 135 mijë euro për serra në kohë fushate

Komuna e Podujevës ka vendosur që të hapë tender për pajisje për 100 serra. Vlera e tenderit është 135 mijë euro. Këto serra do t'u ndahen fermerëve ...

Para zgjedhjeve në Podujevë, partitë garuese i paguajnë gjobat në PZAP

Lëvizja Vetëvendosje, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës, i kanë paguar të gjitha gjobat që i detyroheshin Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe ...

Vetëm 3 parti kandidojnë në zgjedhjet e Podujevës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se ka përfunduar afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtë...

KQZ ua cakton partive sa mund të shpenzojnë në fushatën për zgjedhjet në Podujevë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, Alim Rama.

Mësohet data e mbajtjes së zgjedhjeve për kryetar të Podujevës

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka shpallur datën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në Komunën e Podujevës.

Me zgjedhjen e Agim Veliut ministër, Podujeva shkon në zgjedhje

Agim Veliu është raportuar të jetë i propozuar për ministër të Punëve të Brendshme në Qeverinë që do të drejtohet nga lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, ...

Kompania që fitoi 27 tenderë për 20 muaj në komunën e Agim Veliut

Komuna e udhëhequr nga Agim Veliu i ka dhënë 27 tenderë një kompanie të vetme në 20 muajt e fundit. Kompania 'N.N.N. Bini'  gjatë periudhës ‘Prill 2018 – Dhjetor 2019’ ...