Postet nga: Komuna e Pejës

Pasi iu hakua faqja në Facebook, Komuna e Pejës hap një të re

Faqja zyrtare e Komunës së Pejës në rrjetin social “Facebook” ka tash e një kohë që është hakuar, e në të janë duke u publikuar në vazhdimësi ...

Hakohet faqja e Komunës së Pejës në "Faceebook"

Faqja zyrtare e Komunës së Pejës në rrjetin social "Facebook" është hakuar, dhe në të janë duke u publikuar në vazhdimësi disa video-materiale.

Hapja e rrugës në Kanionin e Shushicës, 12 mijë euro gjobë për kryetarin e Pejës dhe Drejtorinë e Shërbimeve Publike 

12 mijë euro në total është vlera e gjobës me të cilën nga Inspektorati i Mjedisit, Ujërave, Natyrës, Planifikimi Hapësinor dhe Ndërtimit janë dënuar ...

LIVE - Bjeshkët e Pambrojtura

Komuna e Pejës e ka hapur një rrugë në Kanionin e Shushicës, pjesë e zonës së parë të mbrojtur të Parkut Kombëtar "Bjeshkët e Nemuna".

Rrëfimi për tragjedinë në Pejë dhe burokracinë

Në murin që e shpoi fuqia e ujit Milaim Ademaj e ka të vështirë të kalojë. Hapësira e krijuar e ngulfatë në kujtime, e mërzia i vë...

Protesta e banorëve të Stankajt, kërkojnë ujësjellës, Komuna e Pejës premton zgjidhje

Banorët e fshatit Stankaj të Pejës sot kanë protestuar, duke kërkuar që edhe fshati i tyre të përfshihet në projektin për ujësjellësin.

Djali “inspekton” punimet e kompanisë së babait të tij në Rugovë (VIDEO)

Një kompani nga Peja, pronari i së cilës është babai i kryesuesit të Kuvendit Komunal të Pejës, për disa vite me radhë mori tenderë nga ekzekutivi lokal, ...

Shkeljet që zvarritën tenderin për ndërtimin e rrugëve në Pejë

Komuna e Pejës i ka përzgjedhur për kontratë 7 operatorë të ndryshëm për 7 Lotet e tenderit për shtrimin e rrugëve në këtë komunë, ...