Postet nga: Komuna e Malishevës

Skema që garantoi tenderin rreth 400 mijë eurosh për vëllanë e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë

Komuna e Malishevës, e cila qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollë...

Komuna e Malishevës shpërfilli dy vendimet e Gjykatës së Tenderëve

Komuna e Malishevës, që qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollës ...

Tenderi i dyshimtë për familjen e ministrit - LIVE

Në emisionin e sotëm do të transmetohet hulumtimi për tenderin e dyshimtë të Komunës së Malishevës, i cili ka shkuar për vëllanë e ministrit ...

Ngjarje e rëndë në Malishevë, fëmijët ndalojnë babanë deri sa tentoi ta therte nënën e tyre

Fëmijët e kanë ndaluar babanë e tyre derisa ky i tentoi që me thikë ta therte nënën e tyre.

Pandemia, Kuvendi i Malishevës merr vendime për të mbështetur qytetarët, organizatat e institucionet

Kuvendi Komunal i Malishevës në mbledhjen e sotme ka marrë disa vendime për të ndihmuar qytetarët, punonjësit, organizatat dhe institucionet për tejkaluar sa më lehtë ...

Malishevë, Komuna u siguron maska e dezinfektues familjeve në kushte të vështira ekonomike

Kuvendi Komunal i Malishevës ka marrë sot një numër vendimesh në mbështetje të qytetarëve, punonjësve, organizatave dhe institucioneve.

Kuvendi Komunal ndan 50 mijë euro për FC Malisheva

Kuvendi Komunal i Malishevës sot ka marrë vendim që të ndihmojë me të holla klubin e futbollit FC Malisheva, që garon në ligën e parë.

Malishevë, Kuvendi vendos t'u sigurohen tablete dhe internet nxënësve të familjeve me asistencë sociale

Kuvendi Komunal i Malishevës ka marrë sot vendim që nxënësve të familjeve me asistencë sociale dhe të familjeve me nëna vetushqyese t’u sigurojë tabletë (pë...