Postet nga: Komuna e Malishevës

Malisheva 'godet' biznesin e vëllezërve të presidentit Thaçi

Kuvendi i Komunës së Malishevës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për pezullimin e të gjitha vendimeve dhe pëlqimeve për operimin kompanive të gurthyesve ...

Komuna e Malishevës pezullon të gjitha vendimet dhe pëlqimet për operimin e gurthyesve

Kuvendi i Komunës së Malishevës në mbledhjen e sotme ka marrë disa vendime, në mesin e të cilave është edhe ai për pezullimin e të gjitha vendimeve ...

Komuna e Malishevës liron parkingun për mërgimtarët

Komuna e Malishevës ka marrë vendim për lirimin e hapësirës së oborrit të ndërtesës së Komunës në shërbim të mërgimtarëve.

'Përplasja' e asamblistit të Vetëvendosjes me kryetarin e Malishevës (VIDEO)

Asamblisti i Kuvendit Komunal të Malishevës nga Lëvizja Vetëvendosje, Alban Krasniqi e ka akuzuar kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj se në raportet financiare ka paraqitur projekte ...

Malisheva strehon 70 persona të prekur nga tërmeti në Shqipëri

Komuna e Malishevës njofton se 70 persona të prekur nga tërmeti janë akomoduar në këtë komunë.

Përsëritja e shkeljeve nga Komuna e Malishevës shqetësim për Auditorin

Udhëheqësi i Departamentit të Auditimit në Zyrën Kombëtare të Auditimit, Faruk Rrahmani ka thënë se në Komunën e Malishevës në vitin 2018 ka pë...