Postet nga: komuna e lipjanit

(FOTO) Renovohet reparti i Gjinekologjisë në Lipjan

Komuna e Lipjanit ka njoftuar se reparti i Gjinekologjisë në komunën e Lipjanit ka marrë pamje të re.

Komuna e Lipjanit dënon aktin e dëmtimit të varrezave ortodokse në këtë qytet

Këshilli i Drejtorëve të Komunës së Lipjanit, i udhëhequr nga kryetari, Imri Ahmeti, kanë dënuar aktin e dëmtimit të varreve në varrezat ortodokse serbe ...

Mërgimtarëve u lejohet të parkojnë në oborrin e komunës

Komuna e Lipjanit ka bërë të ditur se me propozimin e kryetarit Imri Ahmeti dhe me vendim të bordit të drejtorëve, që nga nesër me 16 korrik 2019, do ...

Mërgimtari nga Zvicra ankohet për bërtimat e zyrtares së Komunës

Një bashkatdhetar nga Zvicra gjatë vizitës së fundit në Kosovë, është zhgënjyer nga pritja që i është bërë në administratën e Komunës së Lipjanit.

Asamblisti kursen 45 mijë euro

Asamblisti i AKR-së në Komunën e Lipjanit, Afrim Miftari në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar veturë, traktor e bager.

Komuna e Lipjanit nënshkruan kontrata pa lejen e kryetarit të komunës

Komuna e Lipjanit gjatë vitit 2018 kishte nënshkruar katër aneks-kontrata pa autorizimin e kryetarit të kësaj komune, Imri Ahmeti. 

Komuna e Lipjanit mbjellë vetëm 10 fidanë për pesë muaj

Komuna e Lipjanit gjatë këtyre pesë muajve të vitit 2019 ka mbjell vetëm 10 drunjë dekorativ dhe 500 copë lule sezonale.

Investitori nga Struga ndihet i pasigurt për investimin e tij në Lipjan

Krenar Ademi, një ndërmarrës nga Struga si dhe pronar i "Kenny's Goat Ranch" fermës së dhive dhe dhenve në Babush të Muhaxhirëve-Lipjan është shprehur i pakë...