Postet nga: Komuna e Hanit te Elezit

Rufki Suma humb Hanin e Elezit pas tre mandateve

Sipas rezultateve preliminare, Komuna e Hanit të Elezit do të qeveriset nga kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Mehmet Ballazhi.

Modeli i ri-integrimi nga Hani i Elezit

Tre fëmijë që dikur jetonin në një zonë të luftë dhe nuk kishin marrë asnjë mësim në gjuhën shqipe sot janë kyçur në sistemin e më...

Pritjet dhe puna në Han të Elezit nga kryetari i pavarur 

Komuna me 11 fshatra dhe rreth 10 mijë banorë tash e tre mandate qeveriset nga kryetari pa parti politike, Rufki Suma.

Kryetari i Komunës që i mbajti premtimet

Në emisionin “Jeta në Komunë” me kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, u diskutua për realizimin ose jo të premtimeve të dhëna në zgjedhjet ...

Rufki Suma përballë Jeta Xharrës - LIVE

I ftuari i radhës në debatin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës është kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma.

Hani i Elezit, Komuna e dytë për nga performanca sipas Ministrisë së Pushtetit Lokal

Komuna e Hanit të Elezit renditet e dyta në raportin e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal sa i përket performancës së mirë komunale.

Si u bart virusi nga Ferizaj në Han të Elezit

23 raste janë konfirmuar sot me coronavirus.

Zgjerohet harta me të prekur me coronavirus, Ferizaj 18 raste të konfirmuara pozitive

23 raste të reja janë konfirmuar si të infektuar me coronavirus. 18 raste janë lajmëruar në Komunën e Ferizajt, më saktësisht 8 në fshatin Sazli, 3 në Ferizaj, 2 Mirash, 1 Varosh, 1 Greme, 1 ...