Postet nga: komuna e graçanicës

Zv.Ministri i MAPL-së: Nuk e Di Pse Ministri Anuloi Vizitën në Graçanicë

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, ka anuluar sot vizitën e tij të planifikuar me agjendë në Komunën e Graçanicës.

Policia në Graçanicë Sulmohet me Armë

Në Graçanicë disa persona që po plaçisnin në një supermarket kanë sulmuar me armë zjarri pjesëtarët e Policisë së Kosovës.

Zëvendësministri Shoqërohet në Polici

Në minutat e parë të ditës së sotme ka ndodhur një përleshje në Graçanicë, në të cilën sipas policisë janë përfshirë gjashtë persona.

Mustafa: Graçanica Meriton Përkrahje

“Kemi arsye ta përkrahim Graçanicën në mënyrë që të ketë investime, të ketë punësim dhe se qytetarët e Graçanicës ta kenë perspektivë...

Graçanica me Dron 'Mbron' Kosovën?

Graçanica është pak kilometra nga qendra e Prishtinës. Megjithatë, atje paguhet me dinarë të Serbisë, ndërkohë që nëpër të kalon rruga kyçe që lidh ...

Graçanica po Vuan Pasojat e Bojkotit të Regjistrimit të Popullsisë

Në debatin për Graçanicën në kuadër të emisionit “Jeta në Komunë”, kryetari i kësaj komune Vlladeta Kostiq ka folur për punët e bë...

Graçanica dhe Leposaviqi në ‘Jeta në Komunë’ (PROMO)

Kryetari i komunës së Graçanicës, Vladeta Kostiq, dhe ai i Leposaviqit, Dragan Jablanoviq, do të dalin nesër në debatin ‘Jeta në Komunë për të folur ...