Postet nga: Komuna e Dragashit

Komuna e Dragashit pritet të bëhet me dy autoambulanca të reja

QKMF e Komunës së Dragashit pritet të bëhet me dy autoambulanca, pasi për këtë qëllim është realizuar procedura tenderuese dhe është përzgjedhur oferta fituese ...

Automjetet e QKMF-së në Dragash pa regjistrim pothuajse që një vit

Disa nga automjetet e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Komunën e Dragashit nuk janë të regjistruara dhe aktualisht janë duke funksionuar pa regjistrim dhe sigurim.

Japonia dhuron 15 kamionë për mbeturina për katër komuna të Kosovës

Ambasada Japoneze në Kosovë ka njoftuar se kanë dhuruar 15 kamionë për mbledhjen e mbeturinave për katër komuna në Kosovë.

Problemet që presin zgjidhje nga qeverisja lokale në Dragash

Rajoni i Sharrit ofron mundësi të jashtëzakonshme për zhvillimin e turizmit malor. Por, shumë pjesë të kësaj zone janë ndotur nga deponitë ilegale të mbeturinave.

Pronat e fshatit Pllajnik të Dragashit të paregjistruara në kadastër

Fshati i Opojës i cili gjendet në kufi me Maqedoninë e Veriut nga viti 1981 nuk figuron si pjesë e hartës katastrale. Kështu, banorët e këtij ...

Komuna e Dragashit si ‘odë burrash’, asnjë grua në pozita udhëheqëse

Komuna e Dragashit nuk e ka asnjë grua në tetë drejtoritë, sa ka kjo komunë.

Kryetari i Dragashit i ndau fonde nga buxheti komunal ish-OJQ-së që e kishte themeluar vetë

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani ia ka ndarë një shumë prej 1 mijë e 800 euro organizatës jo-qeveritare “Shoqata Ekologjike Ambienti” nga buxheti komunal.

Pse Komuna e Dragashit nuk iu përgjigjur MPAL-së për Raportin e Performancës?

Vetëm Komuna e Dragashit dhe ajo e Mamushës nuk i janë përgjigjur Ministrisë së Pushtetit Lokal për Raportin e Performancës Komunale.