Postet nga: Kompensimi i oreve

Çfarë ndodhi me kompensimin e orëve të humbura në grevë?

Një konfuzitet ka përcjellur nxënësit, mësimdhënësit dhe punëtorët e arsimit në dy javët e fundit në lidhje me përfundimin e ...

Hidhet poshtë padia e SBAShK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Gjykata në Prishtinë e ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës lidhur me vendimin e Ministrisë së Arsimit ...

Marrëveshja për zëvendësim të orëve, vështirë e realizueshme

Vetëm pak shkolla të Kosovës kanë bërë përpjekje për ta respektuar vendimin e marrë muaj më parë nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ...

Shkollat e Vushtrrisë nuk kompensojnë orët e grevës

Megjithëse Komuna e Vushtrrisë kishte vendosur që orët e humbura gjatë grevës të kompensohen sipas  vendimit të Ministrisë së Arsimit, shkollat e kësaj komune nuk e ...

Kështu do t’i kompensojnë orët e grevës shkollat në Drenas

Pas shumë komunave që kanë vendosur për zëvendësimin e orëve të humbura, edhe Drenasi është munduar të gjejë një formë për to.

Shkollat e Rahovecit se respektojnë vendimin për kompensimin e orëve

Megjithëse Komuna e Rahovecit kishte vendosur që forma e kompensimit të orëve të humbura gjatë grevës, të jetë sikurse vendimi i Ministrisë së Arsimit, shkollat e kë...

Ja si do t'i kompensojë orët e humbura Fushë Kosova

Pasi Ministria e Arsimit ditë më parë ia la në duar DKA-ve formën e kompensimit të orëve të grevës, disa komuna kanë filluar të gjejnë zgjidhje pë...

SBAShK-u në Prishtinë kundërshton formën e kompensimit të orëve

Pas vendimit të Komunës së Prishtinës që orët e grevës të kompensohen duke u mbajtur ora e shtatë, SBAShK-u e ka kundërshtuar atë.