Postet nga: Kompania e Ujësjellësit rajonal "Prishtina"

Rrjeti i vjetër i kanalizimit shkak i grumbullimit të ujit në bodrumin e Soliterit 2 në kryeqytet (Pamje)

Banorë të Soliterit 2 në lagjen ‘Ulpiana’ në Prishtinë janë duke u përballur në vazhdimësi me probleme nga rrjeti i vjetër i kanalizimit dhe mbushja e bodrumit të ...

Ujësjellësi bën thirrje për kujdes me ujëmatësit dhe tubat, mund të ngrihen brenda pak orëve

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" u ka bërë thirrje konsumatorëve që të kenë kujdes me instalimet e ujëmatësve dhe tubacioneve, pasi ekspozimi i tyre ...

Ujësjellësi: Banorët e Lipjanit do kenë çrregullime me ujë për aq kohë sa ka reduktim të energjisë

Ujësjellësi rajonal ‘Prishtina’ ka njoftuar se konsumatorët e Lipjanit po përballen me çrregullime në furnizim me ujë të pijshëm si shkak i ndërprerjes së ...

Borxhet e paguara të qytetarëve, ujësjellësi i regjistroi si pagesa të pa identifikuara

Borxhet në shumë 672,890 euro, nuk u janë zbritur konsumatorëve për obligimet e paguara ndaj ndërmarrjes KRU Prishtina.

Ujësjellësi 'Prishtina' sot fillon inspektimet për kyçjet ilegale, priten ndëshkime për abuzuesit

Kompania rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sot fillon më inspektim të terrenit për kyçje ilegale.

Qytetarët janë lidhur ilegalisht në gypin e ujit të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës

Në rrugën “Muharrem Fejza” në lagjen “Mati 1” e cila ka hyrë në javën e tretë të rikonstruktimit, janë gjetur disa lidhje ilegale në rrjetin e ujësjellësit. ...

Rregullimi i kanalizimit të dëmtuar në 'Mati 1', nuk pritet të bëhet shpejtë

Në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë për disa ditë ka rrjedhje të ujërave të zeza, kjo gjë po paraqet problem tek banorët e asaj zone.

Ujësjellësi, turbullim i ujit në kanalin e Ibër Lepencit, këto zona do kenë reduktime

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ ka njoftuar se si pasojë e turbullimit të ujit në kanalin e Ibër Lepencit nga reshjet e fundit, do ketë reduktime në ...