Postet nga: Komiteti Olimpik i Kosovës

Kosova pret rezultate të mira nga Lojërat Olimpike Dimërore

Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur një konferencë për media para nisjes se sportistëve Albin Tahiri dhe Kiana Kryeziu për në Lojërat Olimpike Dimërore.

Edhe një garuese nga Kosova fiton normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore

Kosova do të përfaqësohet edhe më një garuese në Lojërat Olimpike Dimërore “Beijjin 2022”.

KOK konfirmon pjesëmarrjen në Lojërat Olimpike në Pekin, Presidenca me bojkot diplomatik

Lojërat Olimpike pritet që të mbahen në Pekin gjatë muajit shkurt 2022. Por në aspektin diplomatik Republika e Kosovës ka vendosur që të bojkotoj pjesëmarrjen në këtë ...

Vdes kampioni i aeronautikës, Hizdri Gubetini

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se ka vdekur kampioni i aeronautikës, Hizdri Gubetini.

KOK në pritje të përgjigjes nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar për çështjen e boksierëve

Për shkak të problemeve politike, boksierëve kosovarë iu pamundësua pjesëmarrja në Kampionatin Botëror të Boksit që u mbajte në Beograd, kryeqytetin e Serbisë.

KOK-u kërkon nga AIBA që të merren masa ndaj Serbisë

Komiteti Olimpik i Kosovës ka adresuar reagimin e radhës ndaj AIBA-s në lidhje me moslejimin e boksierëve kosovarë në Serbi nga autoritet e këtij vendi.

KOK-u shpërblen me nga 10 mijë euro kampionet olimpike

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka vendosur që t’i shpërblejë kampionet olimpike, xhudistët Distria Krasniqi dhe Nora Gjakovën, për suksesin e arritur ...

Komiteti Olimpik i Kosovës: Do të padisim ata që po e keqpërdorin imazhin e xhudisteve tona

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) përmes Facebook-ut ka bërë të ditur se kampionet olimpike të Kosovës në xhudo, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi kanë pranuar me ...