Postet nga: Komisioni

Projektligji për Kontrollin e Financave i Shkon Kuvendit

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim, i dha dritën e gjelbër Projektligjit Nr. 05/L  për Kontrollin e Brendshëm të Financave ...

Pagat si (Pa)Varësi e Funksionimit të Auditorëve të Brendshëm

Pagat e auditorëve të brendshëm dominuan diskutimet rreth Projektligjit për Kontrollin e Brendshëm të Financave Publike në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Policia Kritikohet Rreth Kërkesave për Buxhet

Projektbuxheti për vitin e ardhshëm i Ministrisë së Punëve të Brendshme është rritur 7.5 për qind në raport me vitin e kaluar.

Mbrojtja nga Zëri nuk Hyn në Projektligjin për Zhurmën

Deputeti i LDK-së Adem Salihaj në mbledhjen e Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor propozoi që Projektligjit për Mbrojtje nga Zhurma t’i ndë...

Ministri Pyetet për Pagat e Drejtorëve

Anëtarët e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike i shtruan pyetje ministrit të Diasporës Valon Murati rreth pagave të tre drejtorëve të qendrave kulturore ...

Rekomandohet me Kusht Buxheti i RTK-së

Komisioni për Buxhet dhe Financa edhe pse dha rekomandime që RTK-së t’i ndahen mjetet për tre muajt e fundit të vitit, nuk miratoi raportin për shpenzime ...

Lobim për Liberalizim

Në një takim me anëtarë të Komisionit për Punë të Jashtme, kryetari i Kuvendit Kadri Veseli kërkoi lobim për liberalizim të anëtarëve të kë...

Ymeri: Me Projektligj Kuvendi nuk Pyetet për 'Trepçën'

Projektligji për “Trepçën” në Komisionin për Zhvillim Ekonomik kaloi me 6 vota për, ndërsa kundër votoi vetëm deputeti i Listës Serbe Sasha Milosavljeviq.