Postet nga: Komisioni

KKTK raporton në Kuvend, akuzohet për veprime antiligjore

Deputetja Eliza Hoxha i ka akuzuar anëtarët e Bordit të Këshillit të Kosovës për Trashëgiminë Kulturore për veprime antiligjore gjatë emërimeve në ...

Time Kadrijaj lëshon komisionin parlamentar, s'i pëlqen udhëheqja e mbledhjes nga nënkryetarja

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Time Kadrijaj ka lëshuar mbledhjen e Komisionit për Integrime Evropiane, në shenjë pakënaqësie me më...

SKANDAL - Për një “R”, në RTK u keqpërdorën 472 mijë euro

Në vend të KRU “Pastrimi”, Radio Televizioni i Kosovës i pagoi për rreth 5 vjet, mbi 472 mijë euro kompanisë “Pastimi”.

Konstituohet Komisioni Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve të Bordit të RTK-së

Është konstituar sot Komisioni Ad-hoc i Kuvendit të Kosovës, për përzgjedhjen e kandidatëve të Bordit të RTK-së.

Mbahet takimi i parë i Komisionit Shtetëror për hulumtimin e Trashëgimisë Kulturore të shkatërruar gjatë luftës 1998-99

Komisioni Shtetëror për hulumtimin e Trashëgimisë Kulturore të shkatërruar gjatë luftës 1998-99, themeluar me vendim të Qeverisë së Kosovës, ka mbajtur sot takimin e ...

Time Kadrijaj: Me i pas ndodhë naj qeverie tjetër me i skadu afati 133 mijë vaksinave, VV e kish kallë Parlamentin e Qeverinë

Në mbledhjen e Komisionit për Integrim Evropian, e cila në rend të ditës pikë së pari kishte shqyrtimin e Programit Kombëtar për Zbatimin e Marrëveshjes ...

Komisioni i ankesave anulon vendimin për shkarkimin e Arben Zharkut

Të paligjshme e ka konsideruar Komisioni për Zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit vendimin e Komisionit Disiplinor nëpërmjet të cilit ...

Foli për media, dënohet mjekja me 40 për qind të pagës

Komisioni Disiplinor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka marr vendim të shqiptoj masë ndalimi të 40 për qind të pagës kardiologës, Luljeta Durmishi - Maqedonci, ...