Postet nga: Komisioni

Delawie: E Rreme Kauza për Kufirin

Në promovimin e doracakut për dhunën në familje, ambasadori amerikan Greg Delawie foli edhe për demarkacionin me Malin e Zi pas raportit të komisionit ndërkombëtar ...

Ambasada e ShBA-së për Demarkacionin

Kjo ambasadë përkrah konstatimin e komisionit “se procesi i përcaktimit të kufirit “qartazi kënaq normat ndërkombëtare”.

Demarkacioni i Rregullt por Jotransparent

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, tha sot se ekipi i ekspertëve ndërkombëtare nuk ka gjetur shkelje në procesin e demarkacionit të kufirit ndërmjet Kosovës ...

Aprovohet me Vërejtje Buxheti i Komunave Veriore

Ky komision miratoi buxhetin e Komunës së Gllogovcit, Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zubin-Potokut dhe Zveçanit.

Konsultime Shtesë rreth Ligjit për RTK-në

Kjo pikë ishte e treta e rendit të ditës në mbledhjen e sotme të Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, por u shty për ndonjë...

Emri për Kryesues të ZAP-it i Shkon Kuvendit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrtoi sot propozim e Presidentes Atifete Jahjaga për kandidatin për kryesues të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm.

Kompletimi i KPK-së Pret Listat

Këshilli Prokurorial i Kosovës do vazhdojë të ushtrojë funksionin e tij pa tre anëtarët që vijnë nga shoqëria civile, oda e avokatëve dhe universiteti.

ASK-së i Kërkohen Statistika për Varfërinë

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Tregti dhe Industri u mblodh sot për të shqyrtuar informatat e Agjencisë së Agjencisë së Statisitkave të Kosovës (ASK) për rritjen ekonomike, ...