Postet nga: Komisioni

Vjosa Osmani: Kriteri i Demarkacionit i Qëllimshëm

Anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane janë takuar me shefen e re të zyrës së re të BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova.

Mbledhja e Komisionit Shtyhet për Mungesë të Ministrit

Ministri Avdullah Hoti mungoi në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike dhe për shkak të mungesë të tij në këtë mbledhje nuk u shqyrtua ...

Diskutim për Ndryshimet e Ligjit të Mineraleve

Në dëgjimin publik në lidhje me mbikëqyrjen dhe zbatimin e Ligjit për Minierat dhe Mineralet nga diskutuesit u përmendën mangësitë e këtij ligji.

Osmani e Pantina Shkëmbejnë Fjalë të Ashpra

Naser Osmani dhe Shqipe Pantina janë ndeshur fort, kur kjo e fundit gjatë fjalës së saj doli jashtë pikave të rendit të ditës që ishin në diskutim duke ...

Ballafaqim për Dilemat Rreth Demarkacionit

Komisioni për Integrime Evropiane do të thërrasë në takim informues anëtarë të komisionit për shënjimin e kufirit me Malin e Zi dhe profesorë të kë...

Më 27 Qershor Deputetët Shkojnë në Veri

Vendimin për vizitën në veri anëtarët e këtij komisioni e morën në mbledhjen e sotme.

Prokuroria Mbledh Informata për Listat e Veteranëve

“Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka kërkuar nga prokuroria kompetente fillimin e grumbullimit të informatave të nevojshme për të përcaktuar nëse ka vend për inicimin ...

Projektligji për Investime Strategjike Shkon në Kuvend

Komisioni për Zhvillim Ekonomik ka miratuar Projektligjin për Investime Strategjike, i cili është përcjellë për në Kuvendin e Kosovës.