Postet nga: Komisioni për Zhvillim ekonomik

Nga 1 Janari Ndalohet Importi i Automjeteve më të Vjetra se 10 Vjet

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri gjatë debatit të sotëm vendosi që Ligji i cili ndalon importin e veturave më të vjetra se dhjetë vite të ...

Mustafa: Nuk Kemi Ndikim tek Autoritetet e Pavarura

Për vendimin e Autoritetit të Konkurrencës për Postën e Kosovës u fol edhe në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri.

Kërkohet Largimi i Monopolit të Homologimit të Veturave

Në Komisionin për Zhvillimin Ekonomik gjatë dëgjimit publik për Projektligjin e Automjeteve u kërkua që të largohet monopoli për homologimin e veturave.

Takim për Heqje Barrierash

Mustafa shkroi në faqen e tij të Facebook-ut se sot përfunduan vizitën në Kosovë anëtarët e Komisionit për Veprimtari Prodhuese, Tregti dhe Mjedis të Kuvendit ...

Kritikohet në Komision Ministria e Tregtisë

Raporti i punës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për periudhën janar-gusht 2016 i paraqitur në Komisionin për Zhvillim Ekonomik nga ministrja Hykmete Bajrami, u kritikua nga ...

Ymeri: Me Projektligj Kuvendi nuk Pyetet për 'Trepçën'

Projektligji për “Trepçën” në Komisionin për Zhvillim Ekonomik kaloi me 6 vota për, ndërsa kundër votoi vetëm deputeti i Listës Serbe Sasha Milosavljeviq.

Njerëz të Politikës Propozohen për një Bord të Pavarur

Ndonëse kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, dhe Qeveria kanë nënshkruar me Ambasadën britanike një memorandum që e ndalon punësimin në baza partiake në ...

Pakënaqësi në Komision Rreth Ligjit për ‘Trepçën’

Ligji për “Trepçën” shkaktoi debat mes deputetëve-anëtarë të Komisionit për Zhvillim Ekonomik.