Postet nga: Komisioni për Zhvillim ekonomik

ZRRE: I Vështirë Kompensimi për Faturat e Veriut

Arsim Janova, ushtrues detyre i kryesuesit të ZRrE-së tha se është i vështirë kompensimi i qytetarëve për faturimin e rrymës nga veriu i vendit.

Posta do t'ia Shohë Sherrin Privatizimit të Telekomit

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, gjatë raportimit që sot e bëri para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, ka treguar se Pota e Kosovës ka vështirësi ...

Deputetët Shqyrtojnë Raportin e Performancës së Ndërmarrjeve Publike

Në diskutimin e Raportit të performancës së ndërmarrjeve publike për vitin 2016 deputetët anëtarë të Komisionit për Zhvillim Ekonomik folën për këto ...

Tre Deputetë Duan Pako të Ligjeve për Mbrojtje të Prodhuesve

Edhe pse në Komisionin për Zhvillim Ekonomik kaloi Projektligji për masat mbrojtëse në importe, tre anëtarë dhe deputetë kërkuan që ligjet për mbrojtjen e ...

Komisioni e Çon në Kuvend Projektligjin për Mbrojtjen e Konsumatorit

Me katër 4 vota pro, 2 kundër dhe 1 abstenim Komisioni për Zhvillim Ekonomik i ka rekomanduar seancës së Kuvendit Projektligjin për Mbrojtjen e Konsumatorit.

Në Mungesë të Dokumentacionit Shtyhet Votimi për Pallatin e Rinisë

Mungesa e dokumentacionit bëri që Komisioni parlamentar për Zhvillim Ekonomik ta shtyjë votimin e propozimit që Pallati i Rinisë të kalojë në pronësi të Komunës së ...

Nuk Kalon Propozimi i Qeverisë për Anëtarët e ZRRE-së

Propozimi i Qeverisë së Kosovës për emërimin e gjashtë anëtarëve të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë nuk kaloi në Komisionin për Legjislacion.

Hasani: Do ta Shqyrtojmë Pozicionin e Kosovës në CEFTA

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Bajram Hasani ka raportuar sot para Komisionit për Zhvillim Ekonomik.