Postet nga: Komisioni për Zhvillim ekonomik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik shqyrton vendimin për privatizimin e Telekomit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhje.

Shtyhet shqyrtimi i projekt-statutit të Trepçës

Anëtarët e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal nga pozita dhe opozita janë dakorduar që shqyrtimi i projekt- statutit të Trepçës të ...

12 emrat e kandidatëve për Bordin e KOSTT shkojnë në Kuvend

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka dërguar në Kuvend 12 emrat e kandidatëve më të poentuar për drejtorë të Bordit të KOSTT.

Qeveria propozon anëtarët e rinj të bordit të AKP-së tinëz britanikëve

Qeveria e Kosovës i ka përzgjedhur dy kandidatë për bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit tinëz Ambasadës britanike.

Dështon mbledhja e Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik

Mbledhja e komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka dështuar.

Fati i termocentralit në pikëpyetje, vendosin deputetët

Ministri i Zhvillimit Ekonomi, Valdrin Lluka, ka paralajmëruar se nëse Kuvendi i Kosovës nuk e kalon garancionin shtetëror për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e ...

Deputetët e ‘zgjasin’ pushimin e Ditës së Europës, mungojnë në Komision

Vetëm tre deputetë janë paraqitur sot në mbledhjen e Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik në të cilin ka qenë e planifikuar që t’i shqyrtojnë dy projekt-ligje dhe ...

KEDS-i Dështon t'i Ulë Humbjet e Energjisë sa i Ishte Caktuar

Në mbledhjen e mbajtur nga Komisioni parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal është bërë prezantimi i Parametrave Rregullativ nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë (...