Postet nga: Komisioni për siguri

Shqyrtohet mundësia e ndryshimit të Ligjit për zgjedhjen e Komisionierit për Privatësi

Komisioni për çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes në mbledhjen e sotme ka diskutuar për inicimin e plotësim ndryshim të Ligjit për Përzgjedhjen e Komisionerit ...

Procedohet në seancë plenare raporti vjetor i Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, kryesuar nga Bekë Berisha, zëvendëskryetar i komisionit, u shqyrtua raporti vjetor i Agjencisë për ...

Komisioni kërkon që Kuvendi të bëhet me Komisionar për mbrojtjen e të drejtave të pjesëtarëve të FSK-së

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka diskutuar lidhur me planin e punës për vitin 2019.

Deputetët Kërkojnë Raport për Arrestimin e Gjuriqit

Mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës filloi sot duke u miratuar dy ligje atë për ...

Komandanti i FSK-së Raporton Para Komisionit për Siguri

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë njoftoi se në mbledhjen e ardhshme do të raportojë komandanti i FSK-së, Rrahman Rama.

Miratohet Projektligji për Mbikëqyrjen e Kufijve

Miratohet Projektligji për Mbikëqyrjen e Kufijve

Në mbledhjen e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës u miratua Projektligji për Kontrollin dhe Mbikëqyrjen ...

Maxhuni: Kuvendi Nuk Është Sulmuar me ‘Zola’

Pavarësisht sulmit me një mjet shpërthyes ndaj Kuvendit të Kosovës të enjten rreth orës 23:00 dhe të shtënave me armë në kuadër të “Beerfest” më 29 ...

Për 6 Muaj Asnjë Projektligj në Komisionin për Siguri

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës për 6 muaj punë nuk e ka shqyrtuar asnjë projektligj, e pë...