Postet nga: Komisioni për ekonomi

Blerësit potencialë të IPKO-s do të bëhen të ditur në mesin e muajit nëntor

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ende nuk ka pranuar emrat e blerësve potencialë të kompanisë IPKO nga Telekomi i Sllovenisë. Emrat e blerësve potencialë, ARKEP-i ...

Telekomi i Kosovës me mbi 4.8 milionë euro borxh ndaj ARKEP-it, rrezikon të shkojë në përmbarim

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike në mbledhjen e ardhshme e ka ftuar për raportim U.D Kryeshefen Ekzekutive të Telekomit ...

Komisioni për Ekonomi diskuton për monopolin e Devollëve në energjinë solare

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjikë në kuadër të mbledhjes së rregullt, sot ka diskutuar për hulumtimin e emisionit ‘Jeta ...

ZRrE ndër rregullatorët më të dobët sipas Sekretariatit të Energjisë

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar "Raportin Implementues 2019 nga Sekretariatit i Komunitetit të Energjisë", para Komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndë...

Sekretariati i Energjisë kërkon kalimin nga tarifat nxitëse në ankande te burimet e ripërtërishme

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar “Raportin Implementues 2019 nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë”, para Komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndë...

Sekretariati i Energjisë kritikon ZRrE-në për moshapjen e tregut të energjisë

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar “Raportin Implementues 2019 nga Sekretariatit i Komunitetit të Energjisë”, para Komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndë...

Alarmi i Sekretariatit të Energjisë për mungesën e bordit të KOSTT-it

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar “Raportin Implementues 2019 nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë”, para Komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndë...

Drejtori i Sekretariatit të Energjisë kundër ndërtimit të Termocentralit 'Kosova e Re'

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac ka prezantuar “Raportin Implementues 2019 nga Sekretariatit i Komunitetit të Energjisë”, para Komisionit për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrë...