Postet nga: komisioni per buxhet

Komsioni i jep dritën e gjelbër buxhetit të vitit 2022

Komisoni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar në parim projektligjin mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e vitit 2022.

Kuvendi për nëntë muaj shpenzoi mbi 5 milionë euro për paga dhe mëditje

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka shqyrtuar raportin e shpenzimeve të Kuvendit për nëntëmujorin e këtij viti.

Avdullah Hoti: Hera e parë pas 20 vitesh që drejtori i RTK-së nuk raporton para Komisionit

Ish kryeministri i Kosovës, tani deputet i LDK-së, Avdullah Hoti ka komentuar mungesën e Drejtorit të RTK-së në raportimin që Bordi i RTK-së është duke e bërë ...

VIDEO: Diskutime, kritika e mospajtime mes deputetëve dhe përfaqësuesve të RTK-së

Pas një debati maratonik, Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk e ka miratuar raportin e shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën janar – mars 2021, e ...

Nuk miratohet raporti tremujor financiar i RTK-së, as nuk alokohen mjete tjera

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk e ka miratuar raportin e shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën janar - mars  2021, e as nuk i ...

Komisioni për Buxhet e miraton raportin financiar të RTK-së

Komisioni Parlamentar për Buxhet dhe Transfere e ka miratuar raportin vjetor financiar të Radio Televizionit të Kosovës për vitin 2019.

Anëtari i bordit të AKP-së thotë se kjo agjenci nuk bën shpenzime në luks

Anëtar i bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit ,Hajzer Salihu, e ka paraqitur sot raportin Agjencisë për vitin 2019 para Komisionit Parlamentar për Buxhet dhe Transfere.