Postet nga: komisioni per buxhet

Lushtaku pyet KQZ-në për sigurinë e zgjedhjeve në veri, deputetja Statovci thotë se ata nuk janë ftuar për këtë temë

 

Shtyhet mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka marrë vendim që mbledhja të shtyhet pas seances së Kuvendit të Kosovës, ose në një ditë tjetër gjatë javës.

Anëtari i Bordit të RTK-së numëron arsyet se pse nuk do të paguante RTK-në

Driton Hetemi anëtar i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës ka theksuar se fusha e marketingut është shumë e rëndësishme, ndërkaq në këtë sektor ...

Drejtuesit e KPM-së flasin për borxhet të cilat nuk ia kanë paguar mediat

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka votuar kundër miratimit të raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Media (KPM).

Ahmetxhekaj: Në RTK nga shtatori do të fillojë reformë e thellë

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka prezantuar raportin e shpenzimeve për muajin prill maj dhe qershor.

Buxhetit i shtohen edhe rreth 150 milionë euro

Komisioni për Buxhet, Pune dhe Transfere, me shtatë vota pro dhe një abstenim miratoi raportin me amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit mbi ...

Tërheqja e mjeteve nga TRUST-i sot shqyrtohet në Komisionin për Buxhet

Ndryshimi i Ligjit për TRUST-in sot pritet të shqyrtohet në Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere.

Komisioni për Buxhet miraton në parim projektligjin për pagën minimale

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi ...