Postet nga: Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Ministrja për shkarkimin e Drejtorit të ATK-së: Ka shpallur kundërligjshëm tri pozita në konkursin për Zëvendësdrejtor

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka thënë se ish-drejtori i Agjencisë Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj ka shpallur kundërligjshëm tri pozita në një konkurs të brendshë...

Procedohet në Kuvend buxheti i rishikuar

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2020. Ky projektligj tashmë procedohet për miratim në Kuvendin e Kosovës.

Ministrja Bajrami dhe deputetja Kusari-Lila polemizojnë në komision parlamentar

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami dhe deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje Mimoza Kusari-Lila kanë polemizuar gjatë mbledhjes së sotme të Komisonit për Buxhet dhe Transfere ...

Rishikimi i buxhetit, opozita kritikon qeverinë për menaxhimin ekonomik në pandemi

Komisioni për Buxhet dhe Transfere në mbledhjen e sotme është duke shqyrtuar në parim Projektligjin për rishikimin e buxhetit 2020.

Ministrja Bajrami flet për rënien ekonomike për shkak të pandemisë

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami në mbledhjen e sotme të Komisionit për Buxhet dhe Transfere ku po bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për Buxhetin, ka folur ...

Hiqet kompensimi shtesë për anëtarët e bordit të Trustit pas përfundimit të mandatit

Komisioni për Buxhet dhe Transfere në mbledhjen e sotme ka vendosur që të hiqet kompensimi për anëtarët e bordit të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovë...