Postet nga: Komisioni për Arsim

Opozita: Haradinaj dhe Bytyqi të marrin mësim nga ndërhyrja e kaluar në AKA

Pas dështimit të Komisionit parlamentar për Arsim, i cili ishte thirrur për diskutimin e situatës së krijuar pas vendimeve të Këshillit Shtetëror të Cilë...

Deputeti: Ndërhyrjet e kryeministrit janë të dëmshme për arsimin e lartë

Komisioni parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi i cili ishte ftuar për të diskutuar lidhur me situatën e krijuar pas ...

Rexhep Hoti nuk tregon emrat e autorëve të 'Testit të Diturisë' me gabime

Koordinatori Nacional për Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, dhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, SHyqiri Bytyqi, ishin thirrur sot të raportojnë në Komisionin për Arsim në ...

Plotësimi i kushteve të SBAShK-ut hap rrugën për kompensimin e orëve të humbura

Në Komisionin Parlamentar për Arsim sot u vendosë që të plotësohen kërkesat e SBASHK-ut për plotësim-ndryshimin e Ligjit për Paga në mënyrë që ...

S’ka marrëveshje mes MAShT dhe SBAShK, ministria insiston se mësimi mbahet nesër

As në komisionin parlamentar për Arsim nuk është arritur një marrëveshje mes përfaqësuesve të Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë dhe atyre ...

Jasharaj: Jemi të gatshëm të ballafaqohemi me MAShT-in

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit dhe Shkencës (SBASHK), Rrahman Jasharaj tha se është i gatshëm të ballafaqohet me MAShT-in në Komisionin Parlamentar për Arsim ...

Laborantët e FSHMN-së kërkojnë ndërrimin e statusit të punës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot është takuar me laborantët e Fakultetit të Shkencave Matematiko- Natyrore, Departamenti i Kimisë.

Dështon mbledhja e Komisionit për Arsim

Në mungesë kuorumi Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi nuk ka mundur të mbajë mbledhjen e parë të sesionit pranveror.