Postet nga: Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale

Beteja për shkarkimin e Bordit të KPMM-së

Deputetët e mazhorancës në Komisionin për Ekonomi në mbledhjen e fundit i rekomanduan Kuvendit të Kosovës shkarkimin e Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera ...

Komisioni për Ekonomi i rekomandon Kuvendit shkarkimin e Bordit të Komisionit për Miniera dhe Minerale

Me 6 vota për, Komisioni për Ekonomi i ka rekomanduar Kuvendit të Kosovës shkarkimin e Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).

Shala i PDK-së kërkon që të tërhiqet propozim-shkarkimi për Bordin e KPMM-së

Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Ferat Shala, ka kërkuar nga antarët e Komisionit që të tërheqin kërkesën për shkarkimin e Bordit të KPMM-së.

Anëtari i Bordit të KPMM-së, Gani Maliqi: Çfarë qeverisje është kjo, kur ka një deputet si Armend Muja?

Anëtari i Bordit të KPMM-së, Gani Maliqi ka pasur një mal akuzash ndaj deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Armend Muja.

Një ditë para se të vendoset për shkarkimin e bordit, Jahir Gashi jep dorëheqje nga Bordi i KPMM-së

Një ditë para se të vendosej nga Komisioni për Ekonomi, për shkarkimin e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), anëtari i kë...

Cili ishte arsyetimi i anëtarëve të bordit të KPMM-së për vizitën e planifikuar në Izrael?

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci Pllana, ka thënë se anëtarët e bordit të KPMM-së kanë kërkuar ...

Cilët ministra të Kurtit u paralajmëruan për dosjen "Ferronikeli"?

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci Pllana, ka thënë se nuk e ka kuptuar formulën sipas të cilës ...

Rrjedha si u hodh poshtë dosja e "Ferronikeli"-t për borxhin 9-milionësh

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci- Pllana, në intervistën në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ka treguar se si auditori kishte ...