Postet nga: Komisioni i Pavarur për Media (KPM)

Memli Krasniqi - Qeverisë: Larg duart nga mediat!

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se me emërimin e Luljeta Aliu-Krasniqit si anëtare në Komisionin e Pavarur të Mediave, Qeveria dë...

Kosova i dha leje, Telekomi i Serbisë vazhdon të zgjerohet në Kosovë

Kompania “MTS” D.o.o që është filial i Telekomit të Serbisë në Kosovë, ka shtrirë rrjetin në gati të gjithë operatorët kabllorë në zonat me shumicë serbe në ...

VIDEO - Anëtarët e KPM-së 'nuk kanë qenë në dijeni' se për vërejtjen e hulumtimit ndaj 'Monopolit me dritë të diellit' ka pasur dy vendime

Me një procedurë të dyshimtë, përmes nxjerrjes së dy vendimeve krejtësisht të kundërta njëra me tjetrën për çështjen e njëjtë, Komisioni i Pavarur ...

Diskutime për pezullimin e licencave të televizioneve nga KPM

Në komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal janë duke raportuar anëtarët e Komisionit të Pavarur për Media.

Latifi: Gjendja në KPM është e rëndë

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Medias, Xhevat Latifi tha se ky institucion është duke kaluar ditë të vështira.

Largimi i dyshimtë i televizionit lokal serb nga rrjeti kabllor

Qytetarët serbë të komunave veriore nga fillimi i muajit janar nuk kanë transmetim të televizionit me mbulueshmërinë më të madhe në atë pjesë të Kosovës, RTV Mir.