Postet nga: komisioni hetimor

Nuk formohet komisioni hetimor lidhur me menaxhimin e krizës energjetike, opozita lëshon sallën e Kuvendit

Me 23 vota për, 50 vota kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi nuk e ka formuar Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike nga ana e Qeverisë së ...

S'mbahet mbledhja e komisionit për hidrocentrale për mungesë të kuorumit

Mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve është shtyrë për një ditë tjetër për shkak ...

I vazhdohet mandati edhe për tre muaj Komisionit Hetimor për hidrocentralet

Kuvendi i Kosovës ia ka zgjatur mandatin edhe për tre muaj shtesë Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e ...

Lejet për Hidrocentralet e KELKOS-it, komisioni hetimor sot interviston disa zyrtarë të lartë

 

Ministri flet në Komision hetimor për hidrocentralet

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka thënë se që prej marrjes së mandatit të tij në qershor të këtij viti është i obliguar që politikat ...

Ish-Ministri Sadriu: Fabrikat e privatizuara u shitën për troje

Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ali Sadriu, është shprehur i zhgënjyer me privatizimin në Kosovë. Sadriu, sot ka raportuar në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në ...

Komisioni hetimor ofron mundësi për dorëzimin e dëshmive nga qytetarët lidhur me procesin e privatizimit

Komisioni hetimor sot ka publikuar mundësinë e dorëzimit të dëshmive nga qytetarët lidhur me procesin e privatizimit.

VIDEO - Bekë Berisha për hetimin e privatizimit

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Bekë Berisha i cili njëherësh është anëtar i Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me ...