Postet nga: Komisioni hetimor per gylenistet

Kuvendi i Kosovës mblidhet të hënën në seancë për deportimin e 'gylenistëve'

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme të hënën me 24 qershor. Legjislativi ka njoftuar se seanca është thirrur për në orën 11:00.

Deputetët sytë kah prokuroria e gishtin kah Presidenti për deportimin e gylenistëve

Që nga 29 marsi i vitit të kaluar familjarët e gjashtë shtetasve turq dhe opinioni në Kosovë e më gjerë nuk kanë asnjë informacion se nga kush erdhi urdhri pë...

FOTO: Tension në Komision, Thaçi heq kravatën

Nën tension është duke u zhvilluar mbledhja e sotme e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq, ku po ...

Intervistimi i Thaçit për 'gylenistët' , e katërta nuk ishte e vërteta

Për të katërtën herë me radhë, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vendosur që ta ‘bojkotojë’ ftesën e Komisionit Hetimor parlamentar për dë...

Deputeti i PDK-së: Liderët e dinin për deportimin e 'gylenistëve'

 Deputeti i PDK-së, njëherësh ish-anëtari i Komisionit hetimor për ‘gylenistët’, Hajdar Beqa, ka thënën që të gjitha institucionet kanë qenë të informuara pë...

Komisioni hetimor për ‘gylenistët’ nuk e di a do t'i vazhdohet mandati

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018 ende nuk ka marrë përgjigje nga Kuvendi se a ...