Postet nga: Komisioni Hetimor Parlamentar

Themelohet komisioni hetimor lidhur me privatizimet, kërkohet të mos politizohet procesi

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë sot ka mbajtur mbledhjen e parë, me që rast edhe është konstituuar komisioni.

PDK dorëzon kërkesë për Komision Hetimor Parlamentar për privatizimin në Kosovë

Partia Demokratike e Kosovës ka bërë të ditur se zyrtarisht ka deponuar në Kuvendin e Kosovës kërkesën për themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar pë...

LVV: Nuk jemi kundër asnjëlloj hetimi për menaxhimin e situatës me pandeminë

Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje Rexhep Selimi në seancën e sotme të Kuvendit ka përsëritur se kjo parti e përkrahë formimin e ...

PDK: Qeveria ka marrë vendime ad-hoc për pandeminë

Deputetja nga radhët e PDK-së, Eliza Hoxha në seancën e sotme të Kuvendit ka prezantuar kërkesën e partisë së saj lidhur me propozimin për formimin ...

Vetëvendosje përkrah Komisionin Hetimor Parlamentar për vdekjen e të riut nga Gjilani

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Labinotë Demi-Murtezi dhe Fitim Uka kanë bërë të ditur se ...

Komisioni për Telekomin nuk do t’i intervistojë dëshmitarët e mbetur

Komisioni Hetimor Parlamentar ka marrë vendim që të përfundoj fazën e intervistuesve të dëshmitareve në rastin e hetimit të PTK-së.

Berisha: Prapë do ta nënshkruaja licencimin e Z-Mobile

Ish-kryetari i Bordit të Autoritetit Rregullator të Telekomunikacionit (ART), Anton Berisha është ballafaquar sot me pyetjet e anëtarëve të Komisioni Hetimor për gjendjen në PTK dhe Vala.

Presidenti kërkon të dijë si u zgjedh eksperti në Komisionin Hetimor për deportimin e shtetasve turq

Në raportimin  e Presidentit Hashim Thaçi para Komisionit Parlamentar Hetimor për deportimin e shtetasve turq, anëtarët e këtij komisioni nga pozita, PDK dhe AAK i ...