Postet nga: Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Dorëhiqet njëri nga ekspertët e angazhuar nga Komisioni hetimor për punësimet në MPJD

Edhe pse për tri mbledhje radhazi u zhvillua “fushëbetejë” për të zgjedhur tre ekspertë të pavarur në Komisionin hetimor parlamentar për punësimet në Ministrinë e ...

Zhurmë e përplasje, por jo edhe rezultate në mbledhjen e Komisionit hetimor për punësimet në MPJD

Edhe pse është themeluar qysh në mars të vitit 2024, Komisioni  hetimor parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shë...

Mungon LVV-ja, dështon mbledhja e Komisionit hetimor paralamentar për MPJD-në

Ka dështuar mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm ...

Enver Hoxhaj kritikohet për punësimet e diplomatëve, "trazohen ujërat" brenda komisionit hetimor

Çështjet e ndërlidhura me konkursin e vitit 2011 në Ministrinë e Jashtme kanë shkaktuar sërish përplasje në mes deputetëve të shumicës parlamentare dhe atyre të opozitë...

Komisioni hetimor për punësimet në Ministrinë e Jashtme dështon të përzgjedhë ekspertët e pavarur

Anëtarët e Komisionit hetimor parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës së anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe ...

Konstituohet Komisioni parlamentar për hetime brenda Ministrisë së Punëve të Jashtme

Edhe pse nuk ishin të pranishëm të gjithë anëtarët e propozuar nga grupet parlamentare, më 27.03.2024, u konstituua Komisioni hetimor lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhë...