Postet nga: komisioni europian

Rrëzimi i qeverisë e shpie Kosovën në një situatë të vështirë

Zëdhënësja e Komisionit Evropian për çështje të zgjerimit, Ana Pisonero, përmes një postimi në rrjetin social Twitter, tha se rrëzimi i qeverisë e shpie ...

KE ndan 38 milionë euro për shëndetësinë në Ballkanin Perëndimor

Komisioni Evropian (KE) ka ndarë 38 milionë euro për të ndihmuar sektorët e shëndetësisë në vendet e Ballkanit Perëndimor, në kohën e pandemisë së së...

Von der Leyen e mbron idenë e "Mënyrës Evropiane të Jetesës"

Presidentja e zgjedhur e Komisionit Evropian, Urusla von del Leyen, e mbrojti vendimin e saj për të emëruar në mesin e anëtarëve të rinj të KE-së ...

'Dora e zgjatur' e Orbanit do ta udhëheqë politikën e zgjerimit në BE

Presidentja e re e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, ka prezantuar ekipin e saj dhe strukturën e re të Komisionit të ardhshëm Evropian.

Haradinaj e mirëpret zgjedhjen e ministres gjermane në krye të Komisionit Europian

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka mirëpritur votimin e Ursula von der Leyen për pozitën e kryetares së Komisionit Europian.

Ursula von der Leyen zgjidhet kryetare e Komisionit Europian

Ursula von der Leyen e Gjermanisë është zgjedhur kryetare e Komisionit të BE pas një votimi të fshehtë në mesin e deputetëve.

'Polarizimi' politik i Kuvendit të Kosovës

Komisioni Evropian javën e kaluar publikoi Raportin e Progresit për Kosovën, në të cilin ishin evidentuar edhe sfidat në funksionimin e mirëfilltë të punës së ...

Raporti i KE-së: Serbia nuk ka përparuar në fushat kyçe

Komisioni Europian u dorëzoi shteteve anëtare raportin për përparimin e Serbisë në kapitujt 23 dhe 24 të negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian.