Postet nga: komisionet parlamentare

Vjosa Osmani mbledh kryetarët e komisioneve parlamentare

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, mbajti sot takim të përbashkët me kryetarët e komisioneve parlamentare.

Anulohen mbledhjet e Komisionit për siguri e mbrojtje dhe atij për komunitete

Dy Komisionet parlamentare, ai për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes si dhe Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim i kanë anuluar mbledhjet të cilat ...

D+ reagon ndaj mbledhjeve të mbyllura për media të komisioneve parlamentare

Organizata ‘Demokraci Plus’, ka reaguar ndaj mbledhjeve të mbyllura për media që po mbahen nga komisionet paralamentare.

Dështon votimi i komisioneve parlamentare, caktohet mbledhja e kryesisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë arritur të votojnë propozim vendimin për formimin e komisioneve parlamentare.

Komisionet parlamentare raportojnë për mbikëqyrjen e marrëveshjeve Kosovë - Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës kanë mbajtur takimin e katërt koordinues të komisioneve parlamentare të ...

Albin Kurti Jashtë Komisioneve Parlamentare

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje është ndër të paktët deputetë të Kuvendit të Kosovës që nuk ka funksion tjetër në Kuvend pos atij të deputetit.

Katër Komisione Parlamentare Mblidhen Sot

Gjatë ditës së sotme do të mblidhen katër komisione parlamentare për të mbajtur mbledhjet e tyre të rregullta.

Kuvendi Nuk Mund ta Mbikëqyrë Dialogun Nëse Ai Udhëhiqet nga Presidenti

Kryetarët e komisioneve parlamentare kanë vlerësuar se roli i Kuvendit në dialogun Kosovë-Serbi është esencial.