Postet nga: KOMF

Fëmijët e rrugës të Kosovës: Të lënë pasdore në shtëpi dhe nga shteti

Neglizhenca institucionale dhe mungesa e kapaciteteve po bëjnë që shumë fëmijë të rrëshqasin nga rrjeta e mirëqenies sociale në Kosovë.

Gazetarët e KALLXO.com fitojnë dy nga çmimet e KOMF-it për të drejtat e fëmijëve

Dy gazetarë të KALLXO.com janë shpërblyer me çmime nga Koalicioni i OJQ-ve për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve - KOMF për hulumtimet e ...

KOMF publikon 'Politikën Rekomanduese për Mbrojtjen e Shëndetit të Fëmijëve'

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, ka publikuar sot "Politikën Rekomanduese për Mbrojtjen e Shëndetit të Fëmijëve", pë...

"T’i mbrojmë fëmijët nga duhanpirja aktive dhe pasive"

Duhanpirja aktive dhe pasive e rrisin rrezikun për shumë sëmundje te njerëzit e veçanërisht te fëmijët. Sipas profesionistëve të fushës duhanpirja ...

Kurti: Avancimi i të drejtave të fëmijëve është edhe përkushtim gjithëshoqëror

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në ditën ndërkombëtare të fëmijëve, tha se garantimi dhe avancimi i të drejtave të fëmijëve është sa ...

KOMF thirrje mediave të largojnë videot e ngacmimit seksual ndaj të miturës

Koalicioni i Organizatave për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) ka reaguar për lajmet e publikuara në media për ngacmimin seksual ndaj një vajze të mitur në ...

KOMF i bën thirrje partive politike të mos i përdorin fëmijët për fushata  

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve, ka apeluar te subjektet politike të cilat janë pjesë e fushatës elektorale për zgjedhjet nacionale, që të mos ...

Gazetari Agon Sinanaj shpërblehet me çmim vjetor për "fëmijët e harruar" të publikuar në Prishtina Insight

Gazetari kontribues i BIRN-it, Agon Sinanaj, është shpërblyer me çmim vjetor nga Koalicioni për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë, KOMF.