Postet nga: kolonat në kufi

Mërgimtarët pritje deri në 3 orë në kufi për t`u larguar nga Kosova

Pritjet e gjata në Merdare nuk kanë të ndalur edhe këtë të vikend.

Në Merdarë pritjet për të dalur nga Kosova shkojnë deri në katër orë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar sot se deri në orën 15:00 pritja për të hyrë në Kosovë nga 12 pikat kufitare më së shumti arrin në ...

Vazhdojnë pritjet e gjata në pikat kufitare të Kosovës

Pritjet e gjata të mërgimtarëve në pikëkalimet kufitare, sidomos në atë të Merdares po vazhdojnë edhe sot.

Pritje e kolona të gjata për të dalur nga Kosova përmes Merdarës

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se pritja për të hyrë në Kosovë nga 12 pikat kufitare prej orës 21:00, më së shumti arrin në pesë minuta.

VIDEO - Mërgimtarët përfshihen në rrahje gjatë pritjeve në Merdare

Disa mërgimtarë janë përfshirë në rrahje në pikën kufitare në Merdare, që lidh Kosovën me Serbinë.

Pritje deri në pesë orë për të dalë nga Kosova në pikat kufitare me Serbinë

Qytetarët e Kosovës po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare dhe Dheu i Bardhë për t`u larguar ...

Mërgimtarët pas festave po largohen nga Kosova, kolona të gjata në pikat kufitare

Kolona e pritje të gjata nëpër pikat kufitare janë krijuar pasi shumica e mërgimtarëve pas përfundimit të festave të fundvitit kanë filluar të kthehen në ...

Kontrollo online kolonat në kufi, pritjet më të gjata janë në Merdare

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, sot ka njoftuar se pritja për të hyrë në Kosovë nga pika kufitare me Serbinë në Merdare është një orë.