Postet nga: KMShK

Në ditën botërore të Lirisë së Shtypit diskutohet për mjedisin e punës së gazetarëve në Kosovë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka organizuar diskutim mbi sfidat e ruajtjes së standardeve profesionale dhe kodit të etikës në Ditën Botërore e Lirisë së ...

Ankesat në KPM dhe KMSHK, praktikë e re që po ndiqet nga institucionet e drejtësisë

Gjykata e Prizrenit ka nisur një praktikë të re: dërgimin e ankesave në Komisionin e Pavarur të Mediave (KPM) dhe në Këshillin e Mediave të Shkruara të Kosovë...

Si po i lufton dezinformatat Këshilli i Mediave të Shkruara?

Qerim Ondozi nga KMSHK ka thënë se ankesat më të mëdha si Këshill i kanë për dezinformatat.

Përdorimi i inteligjencës artificiale në media, KMShK del me qëndrim

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës ka dalë me një qëndrim në lidhje me përdorimin dhe zhvillimin e teknologjive të Inteligjencës Artificiale (AI) nga ...

Projektligji për KPM-në pritet të diskutohet në mbledhjen e sotme të Komisionit parlamentar

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal në mbledhjen e sotme si pikë të rendit të ditës e ka paraparë të diskutojë për Projektligjin ...

Leposhtica: ZKM do të duhej të kishte fushatë informuese për projektligjin për KPM-në, reagimi i AGK-së dhe KMSHK-së i vonuar

Koordinatori i zyrës ligjore të Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Hulumtese (BIRN Kosova), Labinot Leposhtica, ka thënë se reagimi i Asociaconit të Gazetarëve të Kosovës dhe Kë...

Mushkolaj për propozimet e qeverisë për ligjin e KPM-së: Prekin demokracinë e vendit

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dhe Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës ka thirrur sot konferencë të jashtëzakonshme për media mbi ndryshimet e ...

DOKUMENT - Qeveria e Kosovës ndau para për 5 media që nuk janë anëtare të KMShK-së

Zyra e Kryeministrit të Kosovës, përkatësisht Zyra për Çështje të Komuniteteve, publikoi më 10 korrik 2023 një listë me emrat e organizatave joqeveritare dhe mediave, të cilat kanë ...