Postet nga: KMDK

Kompania 'Pastrimi' sërish nuk do të mbledhë mbeturinat, shkak mbyllja e deponisë ku zbrazen kamionët

Kompania Rajonale ‘Pastrimi’ ka njoftuar se nuk do mbledh mbeturinat pasi deponia  ku zbrazen kamionët është mbyllur nga ana e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (...

Drama mes kompanive për grumbullimin dhe menaxhimin e mbeturinave që la kryeqytetin të ndotur

Mëngjesi i së martës e gjeti Prishtinën të mbushur me bërllok.

"Pastrimi" fillon zbrazjen e mbeturinave në deponinë e Mirashit, grumbullimi në kryeqytet mund të mos kryhet sipas orarit

Kompania Regjionale “Pastrimi” ka bërë të ditur se prej orës 11:00 ka nisur zbrazja e mbeturinave në deponinë e mbeturinave në “Miras”.

Kompania Pastrimi: Do ta rrisim çmimin e faturës së mbeturinave

Bërlloku që mbuloi kryeqytetin mëngjesin e së martës, pritet të hiqet së shpejti nga kompania “Pastrimi”, pasi tashmë kjo kompani do të ketë qasje për të ...

Prishtina 'pushtohet' nga bërlloku - FOTO

Kontejnerë nëpër Prishtinë janë stërmbushur me mbeturina pasi kompania “Pastrimi” nuk po i mbledh nën arsyetimin se nuk ka ku t’i zbrazë kamionët.

Kompania 'Pastrimi' nuk grumbullon mbeturinat, kontejnerët e stërmbushur nëpër Prishtinë (FOTO)

Kontejnerët e mbeturinave në Prishtinë janë të stërmbushur nga mbeturinat, ashtu si edhe hapësira në afërsi të tyre.

Kompania për Menaxhimin e Deponive: 'Pastrimi' na ka borxh, deponia për hedhje të mbeturinave nuk është mbyllur

Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (KMDK) ka reaguar ndaj deklarimeve të Kompanisë Rajonale “Pastrimi”, se nuk do grumbullojë mbeturinat pasi nuk ka ku t’i  hedhin.

Kompania 'Pastrimi' nuk do grumbullojë mbeturinat, thotë se nuk ka ku të zbrazë kamionët

Kompania Regjionale “Pastrimi” ka bërë të ditur se për shkak të mbylljes së deponisë nga Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë, Kompania për Menaxhimin e ...